AndreJenssen.no | Modellbygging – fra gammel hobby til næring
355
post-template-default,single,single-post,postid-355,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Modellbygging – fra gammel hobby til næring

Modellbygging – fra gammel hobby til næring

Som gammel modellbygger lager jeg miniatyrer og modeller til bruk av arkitekter entreprenører og andre som har behov for en 3D-løsning.

Jeg lagde den første uteserveringen som PÅ BYEN har hatt stor glede av i mange år. Her er en modell av versjon 2 av denne. Planleggingposessen med lokale myndigheter var vrien, og for å svare på mange spørsmål lagde jeg denne modellen.  Harry Granås er en fornøyd kunde.

No Comments

Post A Comment

%d bloggere liker dette: