AndreJenssen.no | Dette jobber vi med
2523
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2523,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Dette jobber vi med

Tjenester

Andre Jenssen og partnere er spesialister innen glass og fasade-løsninger. Her er det de jobber med.

 • Glass

  Glass er et fantastisk materiale. Gøy og jobbe med og kan formes til mer enn du tror. Du kan også skjære en vinkel i ei glassplate som skal ligge som beskyttelse på et bord.

 • Speil

  Vi leverer speil i alle fasonger og med slipte kanter. Alt fra lommespeil til hele vegger på treningsstudioet

 • Fasade

  Fasade - hva er nå det? Er ikke det bare fronten p et hus? Nei ikke i glass-sammenheng. Det er et profilsystem basert på en muliniumskonstruksjon der glasset klemmes fast og dekkes over med et dekklokk. På mange måter glassverdenes svar p Lego. Med aluprofilene i bunn kan du forme til og lage det mest fantastiske i glassvegger og felt.

 • Båter

  Båter er morro å jobbe med. Det gjelder å holde tunga rett og ikke lage merker, få det tett og å ikke miste deler og verktøy i vannet.

 • Dørautomatikk

  Automatiske dører er også et produkt vi leverer og har service på.

 • Folie

  Folie er en samlebetegnelse på alt som vi limer på glass. Det kan gjøres innvendig eller utvendig. Det har mange funksjoner. Bremse varmeinnslipp. øke energiklasse, ta vare p varmen inne. Sikkerhet, gjøre glasset uknuselig. Hindre innsyn (ser bare en vei) eller bare dekor. Påleggingen kan være krevende, spesielt er rengjøring viktig.

 • Mørklegging

  Noen rom krever totalblending. Det må bli helt mørkt når forholdene krever det. Det kan være laboratorier, møterom, tekniske rom m.m. Dette er løsninger vi lager for de fleste typer vinduer.

 • Lexan

  Lexan (ofte forvekslet med Plexaglass) er et fantastiskt materiale å jobbe med. Utrolig sterkt, du kan sage og bore i det som du vil og kan brukes til langt mer enn vindu. Her er fra Gruve 2 der vi glasset inn de gamle kibb-Âpningene. Her ligger det sprukne og ødelagte biter fra ei sluffe som vi kopierer og lager nye.

 • Lage modeller

  Noe av det morsomste jeg har gjort. En kunde hadde problemer med å f godkjent uteserveringen vi skulle lage, og var selv usikker p hvordan det ville ble. Jeg var SIKKER p det ville bli bra, så for  selge inn løsningen og hjelpe kunden lagde jeg alt i skala 1:20 Da var ikke kunden lengre i tvil, kommunen godkjente det, og jobben var vår.

 • Oppdrag i høyden

  Av og til er det ikke lett å komme til, og ofte er det høyt. André Jenssen har alle sertifiseringer og erfaring på å kjøre høy lift, og som gammel fjellklatrer må man av og til gjøre det på den enkle måten. Uansett sikkerheten viktigst, og det tas ingen risikoer.

 • Søm

  André Jenssen er nesten født bak en symaskin. Faren hans startet systue i 1972. Her er en jobb der en utvendig restaurantløsning hadde blitt skadet. I stedet for å demontere alt og ta det inn på systua tok han med seg symaskinen ut, og sydde det på stedet. Selv om ikke søm er øverst på lista over daglige gjøremål, er det kjekt å kunne reparere solskjerming eller noen av produktene som ofte er laget av tekstiler.

 • ``Umulige`` oppdrag

  Umulige vinduer må jo også få solskjerming. Når du har vinduer som er en trekant, heller utover og er skrått, da må vi være kreativ. Her lager vi 4 gigantiske liftgardiner, betjent av 9 motorer, formydd og tilpasset på stedet. Det er en av de vanskelige oppgavene vi hadde da vi gjorde alt p UNIS i 2004-2005.

 • Utvendig solavskjerming

  Utvendig solskjerming handler om skreddersøm. Det handler om rett produkt og løsning til hvert enkelt oppdrag. Ingen produkter er standard, og her solide ZIP-screen montert på Svalbard

 • Skilt

  Skilt har mye til felles med våre kjerneprodukter. Montasje er mye lik solskjerming og det er glass, lexa og andre platematerialer jo jobber mye med i andre sammenhenger. Når vi har en dyktig samarbeidspartner i GHReklame i Tromsø hjelper vi våre kunder på Svalbard med gode skilt og dekorløsninger.

 • Innredningsdetaljer

  Noen ganger blir det litt annerledes enn du hadde tenkt. Kunden trenger litt ekstra hjelp med et skap eller ei dør, eller som her fra UNIS. Vi trengte noen utbyggingsklosser, de fantes jo ikke, og da måtte vi lage på stedet. Vi fant en gammel bjerkestav som ble avrettet og laget til. Pent ? - og morsomt er det.