AndreJenssen.no | Om
8
page-template-default,page,page-id-8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Om

André Jenssen sees ofte på oppdrag rundt omkring i Longyearbyen. Foto: Christopher Engås Svalbardposten

André Jenssen er en entreprenør som har opparbeidet seg solid erfaring innen idéutvikling og verdiskaping.

 

Allerede som 9-åring var han med sin far ute på jobb for første gang. Verkstedet ble etter hvert et oppholdssted etter skoletid, hvor han senere lærte å sy i tillegg til annet kreativt arbeid med hendene.

 

I 1998 etablerte han Visko AS. Firmaet mottok i 2005 prisen for årets Gasellebedrift i Troms fylke for dets fremragende arbeid innen tekstil og solskjerming.

I dag er André håndverker innen glass og fasade. Han er nå bosatt på Svalbard hvor han jobber som selvstendig næringsdrivende.  Her leverer han glass, fasade-produkter og ulike løsninger innen faget, i tillegg til solskjerming, plexiglass og plastprodukter. Vi har et innholdsrikt verksted sammen med Møbelsnekker Alt i 3 A/S og hjelper med det meste av reparasjoner og festeteknikk også. 

Foliering og reklame har blitt en stort område de siste årene, og bil-dekor, skilt og folie står for en stor del av omsetningen.

Livet på Svalbard byr på mange spennende muligheter, både innen virksomheten men også på et samfunnsmessig plan. André er brennende engasjert i Svalbards historie, både endringer i dag og øyriket forøvrig.

Med ekstreme klimaforandringer og endringer i lokalt næringsliv er utfordringene og mulighetene mange. Store prosjekter lar seg fortsatt gjøre på Fastlands-Norge og i utlandet. Man brenner ingen broer ved å flytte til Svalbard — man bygger nye!

Lang erfaring som speiderleder og deltagende i frivillige organisasjoner, med stor vekt på friluftsliv og aktiviteter utendørs, har spilt en betydelig rolle i oppstarten og videreutviklingen av virksomheten. Hans politiske engasjement innen barne- og ungdomsarbeid viser hans indre motivasjon til å gjøre en forskjell i samfunnet.