AndreJenssen.no | Om
8
page-template-default,page,page-id-8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Om

André Jenssen sees ofte på oppdrag rundt omkring i Longyearbyen. Foto: Christopher Engås Svalbardposten

André Jenssen er en entreprenør som har opparbeidet seg solid erfaring innen idéutvikling og verdiskaping.

 

Allerede som 9-åring var han med sin far ute på jobb for første gang. Verkstedet ble etter hvert et oppholdssted etter skoletid, hvor han senere lærte å sy i tillegg til annet kreativt arbeid med hendene.

 

I 1998 etablerte han Visko AS. Firmaet mottok i 2005 prisen for årets Gasellebedrift i Troms fylke for dets fremragende arbeid innen tekstil og solskjerming.

 

I dag er André håndverker innen glass og fasade. Han er nå bosatt på Svalbard hvor han jobber som selvstendig næringsdrivende i tillegg til å være konsulent innen prosjektledelse. Her leverer han glass, fasade-produkter og ulike løsninger innen faget, i tillegg til solskjerming, plexiglass og plastprodukter.

 

Livet på Svalbard byr på mange spennende muligheter, både innen virksomheten men også på et samfunnsmessig plan. André er brennende engasjert i Svalbards historie, både endringer i dag og øyriket forøvrig.

 

Med ekstreme klimaforandringer og endringer i lokalt næringsliv er utfordringene og mulighetene mange. Store prosjekter lar seg fortsatt gjøre på Fastlands-Norge og i utlandet. Man brenner ingen broer ved å flytte til Svalbard — man bygger nye!

 

Lang erfaring som speiderleder og deltagende i frivillige organisasjoner, med stor vekt på friluftsliv og aktiviteter utendørs, har spilt en betydelig rolle i oppstarten og videreutviklingen av virksomheten. Hans politiske engasjement innen barne- og ungdomsarbeid viser hans indre motivasjon til å gjøre en forskjell i samfunnet.

 

Omgang gjennom reiser til Danmark, Tsjekkia, Sveits, USA og Sør-Korea med personer som har gjort dyrekjøpte erfaringer har bidratt til ny kunnskap og har hatt stor innflytelse på hans lederegenskaper.

.