Små turer kan også inneholde store opplevelser.

En ting er de store turene, over flere dager med lang planlegging. En annen er den du tar uten planlegging, med kun et par timer til rådighet.

Jeg hadde en slik tur i dag, og det var bare et par timer tilgjengelig. Bildene taler for seg, det ble en stor opplevelse.

"Shine like a Diamond" - låten kom plutselig i øret...

«Shine bright like a Diamond» – låten kom plutselig i øret…

Etter selskap i går kveld og hjemme sent var det tungt å komme seg ut. Når en overivrig Gordon sender deg det rette blikket og ber pent, ja da er det bare å kle på og putte en appelsin i lomma.

Jeg parkerte under ei bratt li, et område normalt ingen stopper. – «hvorfor ikke forsøke her, litt bratt men det går sikkert bra» Det var en liten halvtime mest på alle 4 før det flatet ut. Her kom jeg i et terreng jeg ikke har sett før, selv om jeg har gått i området i over 30 år.

Før jeg dreide og skulle gå ned igjen så jeg en stor stein sola tittet frem på.  Kunne ikke la være, og gikk siste biten opp til den. På toppen fikk jeg flott utsikt innover, til Piggtind og Tromsdalstinden, ser hele Vognes fra en ny vinkel. Sist men ikke minst, et streif av de siste solstrålene i år.

Vognes fra en ny vinkel

Vognes fra en ny vinkel

Ravdo ville også være med, og før jeg fikk sukk for meg hadde han hoppet opp på steinen !

På veien ned tok han stand på 4 ryper, men var nok ikke helt i ro som eieren hadde ønsket.  Eieren får bruke litt mer tid på dressuren…. men begge to var enige om at det hadde vært en fin tur !

Tromsdalstinden -- like til venstre for sola. Bildet er tatt kl 12.45

Tromsdalstinden — like til venstre for sola. Bildet er tatt kl 12.45

 

Kongen på haugen !

Kongen på haugen !

PS. Alle bildene er tatt med mobiltelefonen – en Nokia Lumia 920.