Senhøsten er farlig for din beste venn på fjellet !

Det mange ikke tenker på er at syltynn is ser ut som et stuegulv for vår firbente jaktkompis. Det er full fart utpå, og før de oppfatter situasjonen er de 10 meter fra land og kaver. Da kan isen være akkurat så tynn at at de ikke klarer å svømme tilbake, og da kan tragedien fort være et faktum.

Dette hendte med Tindfotens RAVDO sent på 80-tallet. En fantastisk flott 2-års gordonsetter. Å se på tragedien fra land, der eieren legger på svøm i isvann for å berge kompisen sin var ubeskrivelig, og trengs ikke utdypes mer.

Når vi sist sommer fikk ny hund, og denne gang en hanhund fra samme avstamming,  måtte han jo bare hete Ravdo.

Vis forsiktighet på fjellturer med hund, og send denne gjerne videre til noen som trenger en liten påminnelse.